TFF 1. Lig’inde Cumartesi günü Adana Demirspor’u konuk edecek Hatayspor’da zorlu maçın hazırlıkları devam ediyor.
Teknik direktör Bayram Toysal, dünkü idman öncesi gazetecilere açıklama yaparak, mücadele güçlerini daha da yukarıya çıkarmak istediklerini söyledi.
Adana Demirspor maçının önemine dikkati çeken Toysal, Karşılaşmayı “güneyin derbisi” olarak nitelendirerek şöyle konuştu:
“İki takımın da kazanmak isteyeceği bir maç. Dengeli oyun olacak. Mücadele gücümüzü biraz daha yukarı çıkartıp, Adana Demirspor maçından istediğimiz puanları almak istiyoruz. İnşallah bunu başaracağız. Çok karakterli, kaliteli bir kadroya sahibiz. İnanıyorum ki bütün futbolcu kardeşlerimiz bu sorumluluğun bilincinde. Adana Demirspor maçını çok üst seviye bir performansla lehimize çevireceklerine inanıyorum. İnşallah taraftarımızın da desteğiyle maçı kazanacağız.”
Barış Pınar Harekâtına Destek
Toysal, Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı’yla Türk ordusunun, neler yapabileceğini tüm dünyaya gösterdiğini belirtti.
Harekâtın hayırlı olmasını dileyen Toysal, “Âllah cephedeki askerlerimize zeval vermesin. Oradaki gençlerimizden hepsinin bir ailesi, çoluğu çocuğu, anne ve babası var. İnşallah sağlıklı bir şekilde işlerini bitirip topraklarımıza geri dönerler.” ifadelerini kullandı.
Özyurt Gazetesi