• Yeni Hatay Stadyumu
  • Biz Kimiz?
  • Hak İhlali
10 Ağustos 2022 Çarşamba
  • Ana Sayfa
  • Futbol
  • Kadın Futbol
  • Basketbol
  • Voleybol
  • Biz Kimiz?
  • İletişim
No Result
View All Result
Hatayspor Taraftar Sitesi
  • Ana Sayfa
  • Futbol
  • Kadın Futbol
  • Basketbol
  • Voleybol
  • Biz Kimiz?
  • İletişim
No Result
View All Result
Hatayspor Taraftar Sitesi
No Result
View All Result

Selim Ilgaz; Hedefim Süper Lig’de Forma Giymek

27 Mart 2019
Selim Ilgaz; Hedefim Süper Lig’de Forma Giymek
Share on FacebookShare on Twitter

Temsilcimiz Hatayspor’un parlayan yıldızı Selim Ilgaz, Tribün Ajans editörü Arda Karakaş’a açıklamalarda bulundu. İşte o özel röportaj:

1)Bu sezon 1.lig de öne çıkan futbolculardan birisin. Bu sezonki performansın hakkında neler söyleyeceksin?

Cevap: İlk devreyi iyi geçirdiğimi düşünüyorum ama ikinci devre düşüş yaşadım daha istikrarlı olmam lazım, daha çok çalışmalıyım. Ligi güzel bitirmek için, gelecek sezon için bir şey düşünmüyorum sadece şampiyonluk, hedefimize ulaşmak istiyoruz. Tüm takım, tüm şehir inandı buna, inşallah daha iyi olurum ve güzel bitiririz.

2)Hatayspor’da bu sene hedef nedir? Senin hedeflediğin bir gol sayısı var mı, kendi adına da bu sene neleri hedefliyorsun?

Cevap: 1. Lige yeni çıktık, sezon başı ligte kalalım yeter diyenler vardı ama tüm takım şampiyonluğu hedefledik, lige kötü başladık ancak kimse bırakmadı iyi mücadele ettik, buraya kadar geleceğimize kimse inanmazdı ama tabi şu an bana göre başarılı olduğumuzu düşünmüyorum. Şampiyon olursak başarılı oluruz, daha iyisin yapmalıyız. 8 hafta kaldı artık her maç final maçı bizim için, puan ve puanlar kaybetme lüksümüz yok. Kendime gol atma hedefi koymadım; ben sadece maç maç konstantre oluyorum, umarım başarılı oluruz.

3)Fransa’da doğdun ama bir Türk’sün. Ülkemizden ya da Fransa’dan bir milli davet aldın mı? Bir davet alırsan Türk Milli takımımız için de forma giymeyi ister misin?

Cevap: Türk Milli takımına hiç çağırılmadım, sadece Fransa U17 Milli takımına çağırıldım. 40 oyuncudan 18 oyuncu alınacaktı beni seçtiler turnuva için, fakat turnuva hazırlıklarında arka adelemi yırttım ve katılamadım. İleride tabiki Türkiye için oynamak isterim, milli formayı giymek benim için ailem için büyük bir gurur olur.

4)Daha 23 yaşındasın ve bu sezon Hatayspor ile güzel bir çıkış yakaladın, geleceğe dönük hedeflerin nelerdir?

Cevap: Hedefim Süper Lig de oynamak ama en çok istediğim şey Hatayspor ile şampiyon olmak ve Süper Lig de kulübümle oynamak çünkü bugün burdaysam Hatayspor’un sayesinde. Gerçekten burda büyük bir aileyiz, 3 yıldır buradayım ve şimdiye kadar hiç bir olumsuz bir şey yaşamadım, her şey güzel geçti.

4)Bu sezonki performansından sonra transfer dedikoduları da ortaya çıkmaya başladı. Sana veya menajerine gelen bir teklif var mı? Sözleşmen 2021’de sona eriyor, sözleşmende serbest kalma bedeli maddesi var mı?

Cevap: Evet teklif geliyor ama ben sadece son maçlara konsantre oldum. Benim için şu an sezonu iyi bitirmek daha önemli. Başka hedefim yok, sezon sonu ne olacağına bakarız menajerimle, her oyuncu gibi büyük takımlarda oynamak isterim. Büyük takımlarda oynamak çocukluk hayalim. Evet sözleşmemi 2021 e kadar uzattım ama serbest kalma maddesi yok.

5)Teşekkür ederim, son olarakta Hatayspor taraftarı hakkında neler söylemek istersin? Taraftarlar şampiyonluk yolunda senden bir şeyler duymak isteyecektir.

Cevap: Ben teşekkür ederim, taraftarlarımızdan bir şey istemeyeceğim; zaten her şeyi yapıyorlar, bizi yalnız bırakmıyorlar. İçerideki maçlarda olsun, dışarıdaki maçlarda olsun, stadda inanılmaz bir destek, inanılmaz bir atmosfer var. İlk yarıdaki Selim döndü, bu takımı şampiyon yapacağız Allah’ın izniyle.

“Bu samimi röportaj için Selim Ilgaz’a çok teşekkür ediyorum.”
Röportaj: Arda KARAKAŞ

Tribün Ajans

Etiketler: röportajselim ılgaz
Sonraki Haber
Mesut Çaytemel’le 1 Yıl Daha

Mesut Çaytemel'le 1 Yıl Daha

Son Haberler

Berke Önde Hatayspor’umuzda
Futbol

Berke Önde Hatayspor’umuzda

9 Ağustos 2022
Hatayspor’umuz, Trabzonspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor
Futbol

Hatayspor’umuz, Trabzonspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor

8 Ağustos 2022
Murat Bereket’e Ek Görev
Futbol

Gaziantep FK – MKE Ankaragücü Karşılaşması Yeni Hatay Stadyumu’nda

8 Ağustos 2022
Recep Burak Yılmaz, Hatayspor’umuzda
Futbol

Recep Burak Yılmaz, Hatayspor’umuzda

16 Haziran 2022

Biz Kimiz?

Niçin Uğraşıyoruz?

Devamını oku

Kategoriler

  • Basketbol
  • Futbol
  • Genel
  • Kadın Futbol
  • Voleybol

Arşivler

  • Yeni Hatay Stadyumu
  • Biz Kimiz?
  • Hak İhlali

© 2013 - 2022 HATAYSPOR.ORG | HATAYSPOR.NET

No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Futbol
  • Kadın Futbol
  • Basketbol
  • Voleybol
  • Biz Kimiz?
  • İletişim

© 2013 - 2022 HATAYSPOR.ORG | HATAYSPOR.NET