Hatayspor‘umuz TFF 1. Lig‘in 3. haftasında karşılaşacağı Giresunspor maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.
Osman Çalğın Tesisleri‘nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleri ile başlarken, 5’e 2 top kapma ve dar alan çalışması ile tamamladı.
Hatayspor‘umuz iki haftası geride kalan ligde, altı puan ile ikinci sırada bulunurken beş gol atıp hiç gol yemedi.
Lige şampiyonluk hedefiyle başlayan güçsüz rakibimiz Giresunspor ise, henüz ligde puanla tanışamadı ve puan silme cezası alan Eskişehirspor‘un önünde 17. sırada bulunuyor. Ayrıca bu hafta karşılaşacağımız Giresunspor kulübünden yapılan açıklamada 4 as oyuncularına kulüp bulmaları istenmişti.