Hatayspor‘umuzun Başkan Vekili Aydın Toksöz, Gençlerbirliği ve Medipol Başakşehir FK maçlarını Antakya Atatürk Stadı’nda oynayacaklarını söyledi.
Toksöz, Özyurt gazetesine yaptığı açıklamada, “Medipol Başakşehir FK ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçının yerinin belli olmadığı” yönündeki spekülasyonlara yanıt vererek, “Kimse merak etmesin. Stadımız hem Spor Toto 1. Lig’de oynayacağımız ikinci yarının ilk maçı olan Gençlerbirliği, hem de Ziraat Türkiye Kupası Başakşehir rövanş maçına yetişecektir” dedi.
Antakya Atatürk Stadı’nın yetiştirilmesi hususunda büyük çaba sarf eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz’e ve şahsındaki tüm görevli ekiplerine teşekkür eden Başkan Toksöz, “Atatürk Stadı’nın yetiştirilmesi için herkes olağanüstü çaba gösteriyor. Stadımızın zemini yeni görüntüsüyle ikinci yarıya hazır hale gelecektir. Çalışmaları yakından takip ediyoruz ve yetkililerden de aldığımız bilgiler doğrultusunda ikinci yarının ilk maçını Gençlerbirliği ile sahamızda oynayabileceğimiz müjdesi bizlere verildi” diye konuştu.